Starterswoning

Bijzonder is dat ons kantoor met name voor de startersmarkt met regelmaat aanbod heeft in nette woningen en appartementen. Wij verkopen onder andere in de wijken Hatert, Wolfskuil, Horstacker,Tolhuis,Meihorst en nog in een aantal andere wijken. De woningbouwvereniging verkoopt een beperkt deel van haar voormalige huurwoningen en appartementen om de verhouding tussen huur-en koopwoningen in een wijk te verbeteren en daarnaast wordt zo geld vrijgemaakt voor het realiseren van nieuwbouw voor de sociale verhuur.
Let op! Als starter op de woningmarkt heeft u bij ons een echte kans een woonhuis of appartement aan te kopen onder de €150.000,- k.k.  Er wordt niet verkocht aan speculanten of particuliere verhuurders. Er is een eigen bewoningsplicht en er mag niet kamergewijs verhuurd worden. Zo blijven deze woningen beschikbaar voor de echte starter.
Het interieur van deze woningen moet vaak worden opgefrist maar de buitenzijde van de woning is altijd goed onderhouden en voldoet aan de bouwkundige eisen van deze tijd. Dat komt voort uit het meerjarig onderhoudsplan van de woningbouwvereniging.
Gebruiksoppervlak van de woningen is meestal tot 100m2 en bij appartementen tot 75m2.
Ook op zoek naar een mooi huis met tuin of een fijn appartement?
Schrijf u vrijblijvend bij ons in en we houden u dan op de hoogte van ons actuele aanbod in deze prijsklasse.