Goed doordacht nieuwbouw ontwikkelen

Het is nu nog een schets. Maar straks wonen hier mensen. Van idee op papier, via fundament, steen en glas naar woongenot en comfort. De geboorte van een thuis: een heugelijke gebeurtenis, waaraan wij graag een bijdrage leveren.
 

Nieuwbouw die naadloos aansluit op bestaande woonwensen


Met regelmaat mogen wij als kantoor onze visie geven op de eerste ruwe nieuwbouwschetsen van architecten. We kijken dan naar de indeling en praktische bruikbaarheid van de woning. We adviseren over hoe de vraag vanuit de woningmarkt te vertalen is in nieuwe woningen. Denken mee over het prijsniveau, waarbij we vooral letten op de doelgroep waarvoor de woning bestemd is. En delen zo een schat aan informatie met professionele marktspelers als ontwikkelaars, woningstichtingen en (semi)overheden. Het resultaat? Nieuwbouw die aansluit bij woonwensen, respect toont voor de woonomgeving en rekening houdt met de bestaande woningvoorraad in een wijk.
 

Meer weten?


Gelsing is een dynamische partner in de vastgoedwereld van Nijmegen. Benieuwd hoe wij dit partnership invullen? Neem dan gerust contact met ons op.