Onze medewerkers

Gelsing Makelaardij o.z. b.v.

Titus Gelsing
Titus Gelsing
Registermakelaar-taxateur DGA
Mijn naam is Titus Gelsing, geboren en getogen in de prachtige omgeving waarin ik mijn kantoor ben begonnen in 1994. Als ondernemer en makelaar ben ik een gedreven mens, enthousiast, empatisch, een mensen-mens. Kwaliteit, respect en liefde voor het vak zijn voor mij kernwaarden. Onze deur staat altijd voor u open. Graag verwelkom ik u voor een kop koffie!
Arthur Wilbers
Arthur Wilbers
Registermakelaar-taxateur RT-RMT woningen en bedrijfspanden
Mijn naam is Arthur Wilbers, 42 jaar en woonachtig in Bemmel. Sinds 2000 ben ik als beëdigd makelaar / taxateur woningen en bedrijfspanden werkzaam in deze regio. Naast mijn werk en de bijbehorende studies en bijscholingen breng ik mijn privé tijd graag door met mijn vrouw en dochtertje. Verder ben ik –mede door mijn Brabantse afkomst- Bourgondisch ingesteld en moet dat dus ook gecombineerd worden met sport en ontspanning. Wellicht ziet u mij dan ook binnenkort op kantoor, bij u thuis of hardlopend door de uiterwaarden!
Kaj Engelbart
Kaj Engelbart
Commercieel medewerker
Mijn naam is Kaj Engelbart en ik ben 23 jaar oud. In februari 2018 ben ik begonnen met mijn afstudeerscriptie bij Gelsing makelaardij voor mijn Commerciële Economie HBO-Bachelor, die ik 6 maanden later in ontvangst heb genomen. Tijdens mijn afstudeerperiode ben ik er achter gekomen dat mijn passie in de makelaardij ligt en ben ik me hier meer in gaan verdiepen. Hierdoor ben ik erachter gekomen dat er veel raakvlakken zijn met mijn vorige studie. Momenteel ben ik gedeeltelijk actief in de binnendienst en gedeeltelijk in de buitendienst en ben ik bezig met de opleiding tot Assistent-Makelaar. Hiermee probeer ik zo snel mogelijk als makelaar actief te zijn.