Onze medewerkers

Gelsing Makelaardij o.z. b.v.

Titus Gelsing
Titus Gelsing
Registermakelaar-taxateur RM-T/DGA
Mijn naam is Titus Gelsing, geboren en getogen in de prachtige omgeving waarin ik mijn kantoor ben begonnen in 1994. Als ondernemer en makelaar ben ik een gedreven mens, enthousiast, empatisch, een mensen-mens. Kwaliteit, respect en liefde voor het vak zijn voor mij kernwaarden. Onze deur staat altijd voor u open. Graag verwelkom ik u voor een kop koffie!
Elise Langes-Schaaps
Elise Langes-Schaaps
Registermakelaar-taxateur RM-T
Mijn naam is Elise Langes-Schaaps en als geboren Nijmeegse ben ik al ruim zestien jaar actief in makelaardij, projectontwikkeling en vastgoed. Hierbij heb ik diverse marktpartijen geadviseerd bij de aan- en verkoop van woningen, beleggingsobjecten, inbreidingslocaties en transities. De laatste jaren zet ik mij ook in als Register makelaar & taxateur in om snel én correct gevalideerde taxatierapporten (NWWI) te realiseren.

Het makelaarsvak is het mooiste vak dat er is, want de combinatie ‘huizen & mensen’ is precies goed voor mij. We hebben vaak leuke en bijzondere woningen in de regio Nijmegen in de verkoop, en dat voor sympathieke opdrachtgevers! Elke dag is anders, dat maakt het ontzettend interessant.
Kaj Engelbart
Kaj Engelbart
Assistent-Makelaar A-RMT
Mijn naam is Kaj Engelbart en ik ben 24 jaar oud. In februari 2018 ben ik begonnen met mijn afstudeerscriptie bij Gelsing Makelaardij voor mijn Commerciële Economie HBO-Bachelor, die ik 6 maanden later in ontvangst heb genomen. Tijdens mijn afstudeerperiode ben ik er achter gekomen dat mijn passie in de makelaardij ligt en ben ik me hier meer in gaan verdiepen. Momenteel ben ik gedeeltelijk actief in de binnendienst en gedeeltelijk in de buitendienst en heb ik mijn Assistent-Makelaar (AMR-T) diploma behaald. Hiermee heb ik mijn eerste stappen in de makelaardij gezet!
Frederique Termont
Frederique Termont
Commercieel medewerkster