Met een goed gevoel een huis verkopen

Dit vertrouwde huis, gevuld met herinneringen. Lange tijd – misschien wel jaren – was het een thuishaven. Hier is geleefd en beleefd. Maar nu is het te groot. Of juist te klein. Dus is het tijd voor een volgende stap: house for sale. Maar die stap moet wel goed voelen. Verkopen: oké. Maar dan zonder over een nacht ijs te gaan. Voor een goede prijs. En het liefst aan de juiste personen.
 

Een goed doordachte verkoopstrategie


Gelsing Makelaardij handelt bij elke fase van de verkoop weloverwogen en in goed overleg. Wij luisteren goed en baseren ons advies en de bijbehorende verkoopstrategie op wat we horen, zien en uit ervaring weten. Door stap voor stap bewust te zetten, groeit de kans op een geslaagde transactie aanzienlijk. Wij kennen de markt door en door en staan vanaf het eerste persoonlijke gesprek tot ver na de uiteindelijke overdracht garant voor passend advies en een goede, veelzijdige begeleiding. Bijvoorbeeld bij het aanbieden van het huis. Dit gebeurt in onze veelbekeken showroom aan de Daalseweg. Op onze eigen site, op funda.nl. Via social media en het geavanceerde NVM-computernetwerk. Of bij het bezichtigen. Die vindt alleen maar plaats onder onze deskundige begeleiding. Bezichtigen is nu eenmaal meer dan de deur opendoen.
 

Meer weten?


In elke fase van de verkoop kunnen wij ondersteunen, ontzorgen en adviseren. Benieuwd hoe? En wat de tariefmogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar zelf hoe oprechte betrokkenheid en professionaliteit hand in hand kunnen gaan.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring