Zorgeloos een huis kopen

De eerste blik geeft al direct een goed gevoel. Het begin van vlinders in de buik. Het groeiende besef dat dit huis een thuis kan worden. Prettige gedachte. Maar hoe nu verder? Want een huis koop je niet in een impuls. Het is misschien wel de belangrijkste aanschaf in een mensenleven. Is het huis de koopprijs waard? Kan er verbouwd worden? Schuilen achter die mooie muren, onder die fraaie vloer geen verborgen gebreken?
 

Koopbegeleiding op maat


Gelsing Makelaardij geeft helder antwoord op deze vragen. Wij staan garant voor een zorgeloze koop. Door onze jarenlange ervaring kunnen we elk huis (inclusief tuin of zonneterras) op waarde en gewildheid schatten en elke koper op maat ondersteunen en adviseren. Van de eerste bezichtiging tot het tekenen van de akte bij de notaris. Of het om de taxatie gaat of een bouwkundig oordeel. Elke keuze wordt zo een bewuste keuze. Elke onderhandeling een reëel bod.
 

Ook nieuwbouw


Liever nieuwbouw? Ook dan is Gelsing het juiste adres. Wij werken samen met architecten, ontwikkelaars en woningstichtingen en geven hen advies over hoe een nieuwbouwproject kan aansluiten bij woonwensen. Kijk hier voor het actuele aanbod.


Meer weten?


Neem dan gerust contact met ons op en ervaar zelf hoe oprechte betrokkenheid en professionaliteit hand in hand kunnen gaan.