Een realistische prijs door zorgvuldig taxeren

Hoeveel is een huis waard? Geen gemakkelijke vraag, waarop de verkoper en de koper vaak een ander antwoord geven. De een heeft er gewoond, noemt het huis nog steeds een thuis. De herinneringen die door de ruimtes zweven zijn eigenlijk onbetaalbaar. De ander ziet steen, hout, glas en vooral veel mogelijkheden. De verkoopwaarde wordt door beide partijen anders ingekleurd.
 

Objectief waardeoordeel


Door Gelsing in te schakelen komt er gegarandeerd een realistisch, objectief waardeoordeel. Ons kantoor voldoet aan de hoogste kwalificatie NVM makelaar/registermakelaar. We kunnen dankzij ons lidmaatschap de NVM-archieven raadplegen, zodat we enorm veel vergelijkingsmateriaal hebben. Als lid van de NVM zijn we ook door de arrondissementsrechtbank beëdigd en gecertificeerd volgens Stichting VastgoedCert kamer Wonen/MKB. Alleen dan mag een makelaar een taxatierapport uitbrengen dat door de officiële instanties (banken, belastingdienst, notarissen) wordt geaccepteerd.

Verder is Gelsing exclusief aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), hét validatie-instituut voor taxatierapporten van woningen. Dit wil zeggen dat onze taxaties voldoen aan de strengste normen. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Tel daar onze brede praktijkervaring bij op en de uitkomst is een goed onderbouwde en objectieve taxatie of waardeverklaring.
nwwi
 

Meer weten?


Neem dan gerust contact met ons op. Dan vertellen we ook hoe een passend taxatierapport misschien zelfs geld kan besparen…
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring